Πολιτική Απορρήτου

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για εμάς και συμμορφωνόμαστε με όλες τις σχετικές νομοθεσίες περί προστασίας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR).
Αυτή η πολιτική απορρήτου αναφέρει πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς μέσω της ιστοσελίδας μας.

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε

Συλλέγουμε διάφορες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων όταν επικοινωνείτε μαζί μας ή κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας. Οι κατηγορίες αυτές περιλαμβάνουν:

  • Ονοματεπώνυμο και ηλεκτρονική διεύθυνση
  • Τηλεφωνικός αριθμός και διεύθυνση
  • Διεύθυνση IP και στοιχεία περιήγησης στην ιστοσελίδα
  • Πληροφορίες σχετικά με το αίτημά σας που μας υποβάλλετε, όπως παράδειγμα την αίτηση για προσφορά ή την εγγραφή σας στο newsletter μας.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αποστολή ενημερωτικών email, την απάντηση στα αιτήματά σας ή την παροχή προσωποιημένων υπηρεσιών.

Διαμοιρασμός των πληροφοριών σας

Δεν διανέμουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας, εκτός εάν είναι απαραίτητο για την παροχή των υπηρεσιών μας ή εάν έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε σύμφωνα με το νόμο.

Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας

Προστατεύουμε τις πληροφορίες σας με κατάλληλα μέτρα ασφαλείας και τεχνολογίες προστασίας. Επιλέγουμε συνετή χρήση των πληροφοριών που συλλέγουμε και διατηρούμε τις πληροφορίες σας μόνο για το χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητο για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγουμε τις πληροφορίες σας.

Πρόσβαση και διάρθρωση των πληροφοριών σας

Μπορείτε να ζητήσετε πρόσβαση ή διόρθωση των προσωπικών σας πληροφοριών που διαθέτουμε ή να ζητήσετε τη διαγραφή των πληροφοριών σας από τη βάση δεδομένων μας, στέλνοντας ένα email στο info@webble.com. Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να απαντήσουμε στο αίτημά σας εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώσουμε αυτήν την πολιτική απορρήτου ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση, και τροποποιώντας την ιστοσελίδα μας. Σας συνιστούμε να ελέγχετε αυτήν τη σελίδα τακτικά για ενημερώσεις ή αλλαγές στην πολιτική μας.

Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με αυτήν την πολιτική απορρήτου ή την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Webble, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του email info@webble.com ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας.
Τέλος, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες. Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα της Webble.