Όροι Χρήσης

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας πριν από την πλοήγησή σας.

Αποδοχή Όρων Χρήσης

Η πρόσβαση σας και η χρήση της ιστοσελίδας μας υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης. Παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους αυτούς.

Πνευματικά Δικαιώματα

Όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας μας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, των γραφικών στοιχείων, των λογοτύπων, των εικόνων, των ηχητικών αρχείων, των βίντεο, των animation και των κωδικών πηγής, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας μας ή των συνεργατών μας. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, η δημοσίευση, η διανομή, η μετάφραση, η τροποποίηση, η δημιουργία παράγωγων έργων ή η εκμετάλλευση οποιουδήποτε περιεχομένου της ιστοσελίδας μας χωρίς την προηγούμενη γραπτή μας συγκατάθεση.

Περιορισμός Ευθυνών

Η Webble μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά, απώλεια ή βλάβη που προκύπτει από την χρήση ή την αδυναμία χρήσης της ιστοσελίδας μας, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών προβλημάτων, των ιών ή άλλων επιθέσεων ή κακόβουλου λογισμικού.

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους προς εξωτερικούς ιστότοπους. Η πρόσβαση και η χρήση των εξωτερικών ιστοτόπων υπόκεινται στους όρους και τις πολιτικές αυτών των ιστότοπων και δεν ευθύνεται η εταιρεία μας για το περιεχόμενο, τις δραστηριότητες ή τις πρακτικές αυτών των ιστοτόπων.

Αλλαγές στους όρους χρήσης

Η Webble διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Συνιστούμε να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας τακτικά για νέους όρους χρήσης. Η συνεχιζόμενη χρήση της ιστοσελίδας μας θα θεωρείται ως αποδοχή των αλλαγών αυτών.

Εφαρμογή νόμου και δικαιοδοσία

Οι όροι χρήσης και η χρήση της ιστοσελίδας μας υπόκεινται στην ελληνική νομοθεσία και δικαιοδοσία. Οποιαδήποτε διαφορά που προκύπτει από τη χρήση της ιστοσελίδας μας ή από τους όρους χρήσης θα επιλυθεί με ειρηνικό τρόπο και μόνο από τα αρμόδια δικαστήρια στην Ελλάδα.

Επικοινωνία

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με τους όρους χρήσης ή την ιστοσελίδα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας ή στο email info@webble.gr.

Οι παραπάνω όροι χρήσης αποτελούν τη συμφωνία μεταξύ της εταιρείας μας και των χρηστών της ιστοσελίδας μας. Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, συναινείτε στους παραπάνω όρους και στην πολιτική cookies.