Διαφήμιση Google Ads

google ads show

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης Google Ads για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν το κοινό τους και να επιτύχουν τους διαφημιστικούς τους στόχους. Η ομάδα έμπειρων και πιστοποιημένων ειδικών του Google Ads θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε, να ξεκινήσετε και να βελτιστοποιήσετε διαφημιστικές καμπάνιες που οδηγούν σε αποτελέσματα.

google ads show
google ads laptop
Αποτελεσματικές Καμπάνιες
Προσαρμοσμένες Λύσεις

Τι είναι τα Google Ads ;

Το Google Ads είναι ένα ισχυρό εργαλείο στον κόσμο της διαδικτυακής διαφήμισης, παρέχοντας σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών τη δυνατότητα να προσεγγίσουν ένα μεγάλο κοινό και να δημιουργήσουν αποτελέσματα. Με εκατομμύρια ανθρώπους να χρησιμοποιούν το Google για αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών, η διαφήμιση στην πλατφόρμα μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με πιθανούς πελάτες και να πετύχετε τους στόχους μάρκετινγκ.

Αύξηση πωλήσεων

Επέλεξε την Webble για εξειδικευμένη διαχείριση του Google Ads

Η εταιρείας μας συνεργάζεται με κάθε πελάτη για τη δημιουργία στοχευμένων και αποτελεσματικών καμπανιών που προσεγγίζουν το κατάλληλο κοινό και επιτυγχάνουν τους καθορισμένους διαφημιστικούς στόχους. Θα ερευνήσουμε και θα επιλέξουμε τις καλύτερες λέξεις-κλειδιά για τις καμπάνιες της επιχείρησης σου, θα γράψουμε ελκυστικό κείμενα και θα ρυθμίσουμε τη στόχευση για να προσεγγίσουμε τα σωστά άτομα την κατάλληλη στιγμή. Οι καμπάνιες μας έχουν σχεδιαστεί για να οδηγούν σε αποτελέσματα, να δημιουργούν δυνητικούς πελάτες και να αυξάνουν την απόδοση της επένδυσής σας.

Webble Ads

Η μεθοδολογία μας

Η μεθοδολογία μας

Εξιδίκευση
Η ομάδα μας διαθέτει τη γνώση και την εξειδίκευση για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις καμπάνιες σας στο Google Ads.
Στρατηγική
Σχεδιάζουμε μοναδικές προσαρμοσμένες διαφημιστικές στρατηγικές που ανταποκρίνονται στους διαφημιστικούς σας στόχους.
Αποτελέσματα
Οι υπηρεσίες μάς βοηθούν επιχειρήσεις να αυξήσουν την επισκεψιμότητα τους, να δημιουργήσουν πελάτες και να ενισχύσουν τις πωλήσεις.
Αναφορές
Παρέχουμε τακτικές αναφορές για την απόδοση των καμπανιών σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα της δουλειάς μας.
Εγγύηση ποιότητας

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική.

Γι' αυτό προσφέρουμε ευέλικτες και προσαρμόσιμες λύσεις διαχείρισης Google Ads που είναι προσαρμοσμένες για να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες και στόχους της επιχείρησής σας.

Βρεθείτε κατευθείαν στην πρώτη θέση των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google.

card 3
Γνώση του μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης (SEM)
Κατανοούμε την πολυπλοκότητα των αλγορίθμων αναζήτησης και τις τελευταίες τάσεις στη βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης.
Ολοκληρωμένη βελτιστοποίηση καμπάνιας
Χρησιμοποιούμε insights που βασίζονται σε δεδομένα για να πάρουμε αποφάσεις, όπως προσαρμογή προσφορών, βελτίωση διαφήμισης και δοκιμή νέων στρατηγικών στόχευσης.
Στρατηγική επιλογή λέξεων-κλειδιών
Στοχεύουμε τις σωστές λέξεις-κλειδιά, για να αυξήσουμε την προβολή μιας επιχείρησης στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Διαχείριση Προϋπολογισμού
Διαθέτουμε ικανότητα στη διαχείριση προϋπολογισμών και στη διασφάλιση ότι οι καμπάνιες SEM παρέχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα εντός ενός καθορισμένου προϋπολογισμού.
card 2

Προσεγγίστε πελάτες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Έξυπνο Copywriting
Δημιουργούμε κείμενα διαφημίσεων που έχουν απήχηση στο κοινό-στόχο και δοκιμάζουμε διαφορετικές παραλλαγές για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης.
Τμηματοποίηση στοχευμένου κοινού
Χρησιμοποιούμε προηγμένη στόχευση κοινού για να προσελκύσουμε τα σωστά άτομα με το Google Ads. Χρησιμοποιούν δεδομένα και πληροφορίες για να κατανοήσουμε τα δημογραφικά στοιχεία, τα ενδιαφέροντα και τις συμπεριφορές του κοινού-στόχου και προσφέρουμε υψηλά στοχευμένες διαφημίσεις.
Αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα
Αναλύοντας δεδομένα και μετρήσεις απόδοσης, μπορούμε να λαμβάνουμε τεκμηριωμένες αποφάσεις, να βελτιστοποιούν τις καμπάνιες μας και να έχουμε υψηλότερα αποτελέσματα.
Καμπάνιες επαναληπτικού μάρκετινγκ
Χρησιμοποιούμε καμπάνιες επαναληπτικού μάρκετινγκ για να προσεγγίσουμε άτομα που έχουν ήδη αλληλεπιδράσει με τον ιστότοπο μιας επιχείρησης. Με αυτό τον τρόπο οδηγούμαστε σε υψηλότερες μετατροπές και καλύτερη απόδοση επένδυσης.

Προώθησε την επιχείρηση σας

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες διαχείρισης Google Ads και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να επιτύχει τους διαφημιστικούς στόχους της.
Image

Έχετε απορίες;