Social Media Marketing

social media marketing concept 1

Εμπιστευτείτε μας την διαχείριση των δικών σας social media, με στόχο να αυξήσουμε τους πελάτες και τις πωλήσεις σας.

social media marketing concept 1
Ιδανικό προφίλ
Στη Webble, προσαρμοζόμαστε στην εικόνα του κάθε brand, κάθε μίας επιχείρησης, και δημιουργούμε ένα ισχυρό και καινοτόμο προφίλ στους λογαριασμούς των Social Media, με σκοπό να να συνδέσουμε αποτελεσματικά το κοινό, με την δική σας επιχείρηση. Δημιουργούμε περιεχόμενο γύρω από εσάς.
Διαχείριση πολλών καναλιών
Κατέχουμε εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με τις υπηρεσίες SEO, έχουμε την κατάλληλη εξοικίωση με τα εργαλεία που θα κάνουν τη διαχείριση των κοινωνικών μέσων, ακόμα πιο παραγωγική και παρέχουμε τη δυνατότητα διαχείρισης πολλών διαφορετικών λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Συνεχής ενημέρωση
Η φιλοσοφία μας στην Webble είναι ότι το βασικότερο χαρακτηριστικό ενός social media manager είναι η προθυμία του να συνεργαστεί άψογα με τον κάθε πελάτη. Έτσι λοιπόν, θα παραμένετε συνεχώς ενημερωμένοι και θα έχετε μια πλήρη εικόνα, σχετικά με τους λογαριασμούς των δικών σας Social Media.
1 1

Τα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης, ή αλλιώς Social Media, αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία του Digital Marketing. Κάθε επιχείρηση οφείλει να δώσει έμφαση στη σωστή διαχείριση των Social Media της, έτσι ώστε να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική και να εξασφαλίσει μια ισχυρή θέση στην αγορά. Στη Webble, αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση των Social Media μιας επιχείρησης [όπως Instagram, Facebook, Twitter, Youtube] , τη δημιουργία περιεχομένου και εγγυόμαστε την αύξηση των πωλήσεων, αλλά και των πελατών, μέσω της κατάλληλης προώθησης. Επίσης χρησιμοποιούμε και άλλα εργαλεία social media marketing, όπως το Facebook marketing και advertising , δημιουργώντας μια επαγγελματική καμπάνια αλλά και φυσικά Facebook ads. Προβάλουμε κατάλληλα τον χαρακτήρα της κάθε επιχείρησης, ανάλογα με τις ανάγκες της και προωθούμε το brand της, με σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια κρίσιμη πτυχή οποιασδήποτε στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ. Επιτρέπει στις επιχειρήσεις να συνδεθούν με το κοινό-στόχο τους, να καθιερωθούν ως ειδικοί του κλάδου και να χτίσουν σχέσεις με τους πελάτες. Παράγοντας συνεχώς υψηλής ποιότητας, ελκυστικό περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι επιχειρήσεις μπορούν να αυξήσουν την προβολή τους, να αυξήσουν την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό τους και, τελικά, να αναπτύξουν την επωνυμία τους.

Η ομάδα των ειδικών μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να κατανοήσει την επιχείρησή σας, τους στόχους της και το κοινό σας. Στη συνέχεια, θα ερευνήσουμε τους καλύτερους τύπους περιεχομένου για το κοινό σας και θα δημιουργήσουμε ένα ημερολόγιο περιεχομένου που θα εξασφαλίσει μια συνεπή ροή υψηλής ποιότητας, ελκυστικού περιεχομένου.

Θα παρέχουμε τακτικές αναφορές σχετικά με την απόδοση των λογαριασμών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων μετρήσεων όπως η αφοσίωση, η προσέγγιση χρηστών και οι μετατροπές. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον αντίκτυπο της στρατηγικής σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με το μελλοντικό περιεχόμενο και τη στρατηγική.

Γιατί να επιλέξετε την Webble

1
Καινοτομία στην δημιουργία περιεχομένου
Για να αυξηθούν οι πωλήσεις και οι πελάτες μιας επιχείρησης, δεν αρκεί μόνο η δημοσίευση φωτογραφιών στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες. Ο social media manager είναι σε θέση να γράψει το κατάλληλο κείμενο που θα συνοδεύσει ιδανικά την φωτογραφία, θα πείσει τους πιθανούς πελάτες να αγοράσουν ή τουλάχιστον να τραβήξει την προσοχή τους.
2
Εξατομικευμένη Στρατηγική
Δημιουργούμε ένα σχέδιο δράσης, αποκλειστικά για την κάθε επιχείρηση. Σε συνεννόηση με εσάς, θα θέσουμε τους επαγγελματικούς σας στόχους και θα αναλάβουμε τη δημιουργία του κατάλληλου περιεχομένου. Στην περίπτωση που δεν έχετε ήδη υπάρχοντα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα φτιάχνουμε από το μηδέν, με τα πιο σύγχρονα επαγγελματικά εργαλεία.
3
Ιδανικό Πλάνο Δημοσιεύσεων
Κάθε ανάρτηση από την Webble, βασίζεται σε ένα πλάνο προγραμματισμού, έτσι ώστε να διατηρήσουμε τους λογαριασμούς σας ενεργούς και το ενδιαφέρον του κοινού σας, στα ύψη. Γι'αυτό το λόγο, ακολουθούμε τα trends και προσθέτουμε τα πιο δημοφιλή hashtags, προκειμένου η δημοσίευσή σα να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
instagram

Ρωτήστε μας

Απαντάμε μέσα σε διάστημα 24 ωρών σχετικά με οποιαδήποτε απορία για τα Social Media και τις υπηρεσίες μας.

Webble extras

Επιπλέον υπηρεσίες

Ολοκλήρωσε με εμάς το ψηφιακό σου προφίλ με τις πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Σχεδιασμός λογοτύπου
Σχεδιασμός λογοτύπου
Δημιουργούμε logo που ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ και την φιλοσοφία της επιχείρησης σου.
Ηλεκτρονική προβολή
Ηλεκτρονική προβολή
Ολοκλήρωσε μαζί μας την ψηφιακή σου προβολή με λύσεις όπως διαχείριση social media και διαφήμηση.