Κατασκευή ιστοσελίδας για την προβολή της επιχείρησης σας

da about bg

Εξασφαλίζουμε την επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησης σας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην αποτελεσματικότητα, την χρηστικότητα και την προώθηση των ιστοσελίδων που κατασκευάζουμε, προσβλέποντας στην καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης τους.

Stack
Stack
Μοντέρνος Σχεδιασμός
Στην κατασκευή ιστοσελίδων για να ολοκληρωθεί μια σελίδα, δουλεύει μια ομάδα από web designers, web developers και γραφίστες ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα.
Παραμετροποίηση
Ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης, επιλέγουμε ανάμεσα σε έτοιμα template ή προχωράμε σε custom σχεδιασμό της ιστοσελίδας, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις.
Τεχνολογία αιχμής
Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε website με γρήγορη ροή εκτέλεσης του κώδικα και μεγάλη ταχύτητα φόρτωσης. Αναπτύσσουμε κώδικα για την υλοποίηση οποιασδήποτε λειτουργίας.
mockup ιστοσελίδα προβολής 2

Ιστοσελίδες που παραδίδουν αποτελέσματα

mockup ιστοσελίδα προβολής 2
Ευκολία χρήσης
Καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες με εύκολη και ευχάριστη πλοήγηση ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες internet.
Εταιρική ταυτότητα
Προσαρμογή του σχεδιαστικού στην εταιρική και προϊοντική ταυτότητα της επιχείρισης.
Search Engine Optimazation
Ιστοσελίδες φιλικά κατασκευασμένες προς τις μηχανές αναζήτησης (google, bing κτλ.), τα community sites όπως στο facebook καθώς και τα γνωστά directories.

Κατασκευή ιστοσελίδων απόλυτα φιλικές σε όλες τις φορητές και mobile συσκευές

iphone mockup web designer

Δωρεάν παροχές

Με κάθε μας συνεργασία σου παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Hosting ενός έτους
Για τον πρώτο χρόνο αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν την φιλοξενία της ιστοσελίδας σου στον πιο κατάλληλο και ασφαλή server της εταιρείας μας.
Domain Name
Domain Name
Σε περίπτωση που είναι απαραίτητο φροντίζουμε για την καταχώρηση του ονόματος χώρου (Domain Name) για την επιχείρηση σας π.χ. webble.gr.
Επαγγελματικό Email
Φροντίζουμε για την παραμετροποίηση του επαγγελματικού σας email για να χρησιμοποιείται σε σύγχρονο περιβάλλον το email με το δικό σας Domain Name.
Πακέτα Webble

Οι προσφορές μας

Επιλέξτε την Webble για την κατασκευή της νέα σας ιστοσελίδας

shape 1 1
Για κάθε επιχείρηση

6501000€

Βασικό πακέτο προβολής

Δημιουργία περιεχομένου
1-5 Σελίδες
Εγκατάσταση email επιχείρησης
Τεχνική υποστήριξη
1 χρόνος δωρεάν hosting
Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Μεγάλη επιχείρηση

7501200€

Το ολοκληρωμένο πακέτο μας

Advanced SEO
6-10 Σελίδες
Στατιστικά στοιχεία
Premium Υποστήριξη
1 χρόνος δωρεάν hosting
Εκδήλωση ενδιαφέροντος
shape 3 2
Επιπλέον απαιτήσεις
Μπορείτε να μας ζητήσετε κάθε ειδικό και επιπλέον χαρακτηριστικό ώστε να το προσθέσουμε στη δικιά σας προσφορά.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Για αναλυτική παρουσίαση των παροχών μας βασισμένη στην δικιά σας επιχείρηση χωρίς καμία δέσμευση.
Συχνές απορίες

Οι απαντήσεις μας σε πιθανές απορίες

Τι είναι η κατασκευή ιστοσελίδων;
Κατασκευή ιστοσελίδων είναι η διαδικασία που πραγματοποιείται απο σχεδιαστές ιστοσελίδων, οι οποίοι με την συνδυαστική χρήση της τεχνολογίας, της αισθητικής και της φαντασίας συνθέτουν ένα ψηφιακό περιεχόμενο με συγκεκριμένη αρχιτεκτονική και τεχνικά χαρακτηριστικά, στο οποίο κάποιος μπορεί να έχει πρόσβαση με την χρήση ενός browser. To περιεχόμενο περιλαμβάνει συνήθως κείμενο, χρώματα, γραφικά, πληροφοριακά γραφήματα (infographics) και multimedia.
Γιατί χρειάζομαι ιστοσελίδα;
Σήμερα η κατασκευή ιστοσελίδας είναι μονόδρομος για μια επιχείρηση ή ιδιώτη. Μάλιστα είναι τόσο σημαντική που θα έπρεπε να είναι η άμεση προτεραιότητα για μια εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της και τους πελάτες της. Ας αναλύσουμε λοιπόν τους λόγους κατασκευής ιστοσελίδας: Η δημιουργία μια ιστοσελίδας είναι πολύ προσιτή για μια επιχείρηση ενώ παράλληλα έχει μεγάλο συντελεστή απόδοσης. Είστε ανοικτά όλο το 24ωρο, 7 μέρες την βδομάδα. Ο επισκέπτης βρίσκει αυτό που θέλει, όταν το θέλει εύκολα και απλά. Η ιστοσελίδα είναι η εικόνα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο και πιστέψτε μας είναι εξαιρετικά σημαντική. Πετυχαίνετε σημαντική αύξηση του πελατολογίου και των πωλήσεων. Βοηθάει σημαντικά στο να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Δημιουργία του Brand name σας και εδραίωση της επιχείρησής σας έναντι του ανταγωνισμού. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος επικοινωνίας, διαφήμισης και προώθησης των υπηρεσιών και των προϊόντων σας. Καλύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών σας με αποτέλεσμα να αποκτάτε πιστούς πελάτες που σας ακολουθούν και σας προτιμούν.
Πόσο κοστίζει μια ιστοσελίδα;
Η σωστή απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι… εξαρτάται! Ακούγεται τετριμμένο αλλά ισχύει. Κάθε project, κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και έχει διαφορετικές ανάγκες. Γενικά η κατασκευή ιστοσελίδων είναι πολύ οικονομική και το κόστος της είναι πολύ προσιτό αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς την σπουδαιότητας ενός website για μια επιχείρηση ή εταιρεία. Πολλές εταιρίες προσφέρουν έτοιμα πακέτα ιστοσελίδων με 60€, 99€, 150€ και πάει λέγοντας. Κάθε ιστοσελίδα πρέπει να είναι μοναδική και ακριβώς στα μέτρα του πελάτη και όχι στα μέτρα του κατασκευαστή ιστοσελίδων. Το κόστος μιας ιστοσελίδας καθορίζεται απο πολλούς παράγοντες όπως τον τύπο της ιστοσελίδας, το Hosting, τις τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθούν, ο σχεδιασμός της, τα γραφικά, οι δυνατότητες που θα ενσωματωθούν, οι απαιτήσεις του πελάτη, ο όγκος των πληροφοριών και πολλά άλλα. Συνοψίζοντας λοιπόν θα σας πούμε πως το κόστος για μια ιστοσελίδα είναι πολύ προσιτό αλλά όχι στάνταρ. Κατόπιν συζήτησης μαζί σας, έρευνας και ανάλυσης θα προκύψει η καλύτερη τιμή για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Πόσος χρόνος απαιτείται για να ολοκληρωθεί μια ιστοσελίδα;
Ο χρόνος που απαιτείται για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας εξαρτάται: α. απο το είδος της ιστοσελίδας (π.χ e-shop, ιστοσελίδα για επιχείρηση, online κατάλογος, blog κ.α.), β. απο το όγκο των πληροφοριών που πρέπει να εισαχθούν, γ. απο τον αριθμός των γλωσσών που θα μεταφραστεί, δ. τον βαθμό δυσκολίας του project, ε. απο τις τεχνολογίες που θα ενσωματωθούν κ.α. Συνεπώς η σωστή εκτίμηση του χρόνου κατασκευής μια ιστοσελίδας, μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας και της πλήρους κατανόησης των αναγκών της επιχείρησής σας.
Webble extras

Επιπλέον υπηρεσίες

Ολοκληρώστε με εμάς το ψηφιακό σου προφίλ με τις πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Σχεδιασμός λογοτύπου
Σχεδιασμός λογοτύπου
Δημιουργούμε logo που ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ και την φιλοσοφία της επιχείρησης σου.
Ηλεκτρονική προβολή
Ηλεκτρονική προβολή
Ολοκλήρωσε μαζί μας την ψηφιακή σου προβολή με λύσεις όπως διαχείριση social media και διαφήμηση.