Προσφορές

Οικονομικά πακέτα για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης

Στην Webble, πιστεύουμε ότι η διαφάνεια είναι το κλειδί όσον αφορά την τιμολόγηση. Προσφέρουμε μια σειρά από πακέτα που ταιριάζουν στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας και η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη για να συζητήσει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας και να σας προσφέρει μια προσαρμοσμένη προσφορά.

Blog

450600€

Για την αποτύπωση απόψεων
και ειδήσεων

Εκπαίδευση δημοσίευσης άρθρων
Απεριόριστες κατηγορίες
1 χρόνος δωρεάν hosting
Προβολής

6501000€

Για την προβολή
επιχείρησης

1-5 Σελίδες
Δημιουργία περιεχομένου
Εγκατάσταση email επιχείρησης
Τεχνική υποστήριξη
1 χρόνος δωρεάν hosting
Eshop

9501500€

Για online πωλήσεις

Εκπαίδευση ανεβάσματος προϊόντων
Σύστημα online πληρωμών
Εύκολο σύστημα διαχείρησης

Λάβετε υπόψη ότι αυτές είναι τιμές ενδεικτικές και ότι η τελική σας προσφορά μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του έργου σας

Αναλυτική Δεδομένων
Εγκαθιστούμε εργαλεία για την παρακολούθηση της απόδοσης των ιστοσελίδων και παρέχουμε πληροφορίες για συνεχή βελτίωση.
Ταχύτητα
Ακολουθούμε σύγχρονες τεχνικές ώστε να μειώσουμε τον χρόνο φόρτωσης της σελίδας με σκοπό την καλύτερη εμπειρίας χρήστη.
Ασφάλεια Περιεχομένου
Εφαρμόζουμε μέτρα για την προστασία των πελατών και δεδομένων χρηστών, συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιητικών SSL και των τακτικών ενημερώσεων λογισμικού.
Προσαρμοσμένη Σχεδίαση
Δημιουργούμε μοναδικές και ελκυστικές ιστοσελίδες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στόχους των πελατών.
Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO)
Βελτιώνουμε την προβολή και την κατάταξη των ιστοσελίδων που κατασκευάζουμε στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP).
Συντήρηση και Υποστήριξη
Παρέχουμε συνεχή τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες συντήρησης των ιστοσελίδων για την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας και απόδοσης.

Γενικές Ερωτήσεις

Η εταιρεία μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστοτόπων, λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, ψηφιακό μάρκετινγκ, βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO), γραφικό σχεδιασμό και πολλά άλλα. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να κατανοήσουμε τις μοναδικές ανάγκες τους και να προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στους στόχους τους.

Δες όλες μας τις υπηρεσίες εδώ.

Το κόστος των υπηρεσιών μας ποικίλλει ανάλογα με το εύρος της εργασίας, το χρονοδιάγραμμα και τους πόρους που απαιτούνται για την επιτυχή υλοποίηση του έργου. Η τιμολόγησή μας είναι διαφανής, ευέλικτη και προσαρμοσμένη για να ταιριάζει στις συγκεκριμένες απαιτήσεις κάθε έργου. Προσφέρουμε μια σειρά από πακέτα που ταιριάζουν σε διαφορετικούς προϋπολογισμούς, από βασική σχεδίαση ιστοτόπων έως εκστρατείες ψηφιακού μάρκετινγκ μεγάλης κλίμακας.

Ο απαιτούμενος χρόνος για ένα έργο εξαρτάται από την πολυπλοκότητά του και το εύρος εργασίας του. Η ομάδα μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να κατανοήσει τις ανάγκες σας και να σας παρέχει μια ακριβή εκτίμηση. Κατά μέσο όρο, ένα βασικό έργο σχεδιασμού ιστότοπου μπορεί να διαρκέσει 3-4 εβδομάδες, ενώ ένα πιο σύνθετο έργο μπορεί να χρειαστεί αρκετούς μήνες για να ολοκληρωθεί.

Η εργασία μας ξεκινά με μια διαβούλευση για να κατανοήσουμε τους στόχους και τις απαιτήσεις του έργου σας. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, θα δημιουργήσουμε μια προσαρμοσμένη πρόταση που περιγράφει το εύρος της εργασίας, το χρονοδιάγραμμα και τον προϋπολογισμό. Από εκεί, η ομάδα μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας σε όλη τη διαδικασία ανάπτυξης για να διασφαλίσει ότι το όραμά σας θα πραγματοποιηθεί.

Η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στην παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη. Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, το ψηφιακό μάρκετινγκ και πολλά άλλα, και συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να διασφαλίσουμε ότι το όραμά τους θα υλοποιηθεί. Προσφέρουμε επίσης διαφανή και ευέλικτη τιμολόγηση, διευκολύνοντας τους πελάτες μας να κατανοήσουν τι πληρώνουν.

Επιπλέον Ερωτήσεις

Όλα τα σχέδια ιστοτόπων μας είναι βελτιστοποιημένα για κινητές συσκευές, διασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας φαίνεται υπέροχος και λειτουργεί ομαλά σε οποιαδήποτε συσκευή. Χρησιμοποιούμε σύγρονες τεχνικές σχεδίασης για να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπός σας προσαρμόζεται σε διαφορετικά μεγέθη οθόνης, ώστε οι πελάτες σας να έχουν μια απρόσκοπτη εμπειρία σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητές συσκευές.

Ναι, παρέχουμε ολοκληρωμένη εκπαίδευση σχετικά με τον τρόπο χρήσης των ιστοσελίδων που κατασκευάζουμε, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου πραγματοποίησης ενημερώσεων, διαχείρισης περιεχομένου και άλλων. Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαχείριση της ιστεσελίδας σου, ώστε να μπορείτε να εστιάσεις στην ανάπτυξη της επιχείρησής σου.

Ναι, προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ και SEO για να σε βοηθήσουμε να προσεγγίσεις το κοινό σου και να πετύχετε τους στόχους σου. Από τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και την ηλεκτρονική διαφήμιση έως το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τις καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ομάδα μας διαθέτει την τεχνογνωσία για να σε βοηθήσει να έχεις τα αποτελέσματα που αναζητάς.

Ναι, προσφέρουμε υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοτόπων για να διασφαλίσουμε ότι οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι γρήγορες, αξιόπιστες και ασφαλής. Τα πακέτα φιλοξενίας μας έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες διαφορετικών τύπων ιστοσελίδων, από μικρούς προσωπικούς ιστότοπους έως μεγάλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Κατανοούμε ότι οι απαιτήσεις σου μπορούν να αλλάξουν κατά τη διάρκεια ενός έργου και δεσμευόμαστε να παρέχουμε έναν ιστότοπο που να καλύπτει τις ανάγκες σου. Κατά τη διαδικασία ανάπτυξης, προσκαλούμε τους πελάτες μας να παρέχουν σχόλια και να κάνουν αναθεωρήσεις όπως απαιτείται. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι θα οι πελάτες μας θα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με το τελικό προϊόν.