Η Webble είναι υπερήφανη που ανέλαβε τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας για την επιχείρηση "Blue Power", τον επίσημο συνεργάτη του παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας ΗΡΩΝ. Με την επαγγελματική μας εμπειρία και τον καινοτόμο σχεδιασμό μας, δημιουργήσαμε μια ιστοσελίδα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της Blue Power και των πελατών της.

Η ιστοσελίδα παρουσιάζει με επιτυχία την Blue Power ως έναν αξιόπιστο συνεργάτη της ΗΡΩΝ, παρέχοντας σαφείς πληροφορίες για την εταιρεία και τα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας που προσφέρει. Επιπλέον, η ιστοσελίδα προσφέρει έναν εύκολο και λειτουργικό τρόπο να επικοινωνήσουν οι επισκέπτες μέσω του online chat που συνδέεται με το Facebook Messenger.

Με τον σχεδιασμό του responsive design και την ευκολία πλοήγησης, η ιστοσελίδα εξασφαλίζει μια ευχάριστη και απρόσκοπτη εμπειρία για τους επισκέπτες, επιτρέποντάς τους να βρουν γρήγορα τις πληροφορίες που αναζητούν για την άνετη και άμεση εξυπηρέτησή τους. Επιπλέον, η ιστοσελίδα προσφέρει τη δυνατότητα εμφάνισης της επιχείρησης "Blue Power" στο Google Maps, εξασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν εύκολα τη θέση της εταιρείας και να επισκεφθούν απευθείας το κατάστημα ή το γραφείο της.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα εδώ: Blue Power

Πλατφόρμα
Wordpress
Τύπος
Προβολής Επιχείρησης
Τοποθεσία
Χανία
blue power επικοινωνία
ipad
Παρουσίαση της Blue Power, επίσημο συνεργάτη της ΗΡΩΝ
Επεξήγηση των προγραμμάτων ηλεκτρικής ενέργειας
Online chat διασυνδεδεμένο με το Facebook Messenger
Econtract με conditional logic
Responsive Design
Εύκολο στη πλοήγηση